At få lavet et skræddersyet køkken eller specialfremstillet design hos os er ikke så dyrt, som du måske tror. For at give dig en idé om priserne, så har vi listet nogle eksempler nedenfor. Hvert køkken er helt sit eget, og det er prisen derfor også. Prisen afhænger af, hvor stort køkkenet er, hvor mange skræddersyede løsninger, der er behov for, antallet af skabe, og selvfølgelig det indvendige skabsdesign, du vælger til slut.

Priseksemplerne nedenfor er baseret på et almindeligt standardkøkken med et standarddesign.Køkkenø-indretning: 150.000 - 300.000 kr.
Med en køkkenø-indretning er der ofte brug for flere skabe og skuffer til opbevaring. De fleste af vores kunder vælger denne løsning, hvis de har et større rum og ofte med en køkkenø.

Priseksemplet inkluderer hårde hvidevarer, bordplade og opsætning.

Her kan du se en køkkenø-indretning.


Minimalistiske køkkener: 100.000 - 200.000 kr.
En enkelt, minimalistisk køkkenstil passer til både hus og lejlighed. Der er færre detaljer end ved mange af vores andre stilarter, hvilket gør løsningen overkommelig prismæssigt. Prisen afhænger selvfølgelig også køkkenets størrelse og antallet af skabe.

Priseksemplet inkluderer hårde hvidevarer, bordplade og opsætning.

Her kan du se en køkkenø-indretning. 


Specialløsninger: Pris ved forespørgsel
Alle vores køkkendesigns er bygget fra bunden i vores eget værksted. Det betyder, at du kan lade fantasien få frit løb og skabe lige nøjagtig det køkken, du drømmer om, fuldstændig tilpasset rummet og din stil. Kontakt os og fortæl os om dine køkkendrømme, så hjælper vi dig. Læs mere om, hvordan du kan designe et skræddersyet snedkerkøkken hos os her.  

Her kan du se mere.


Design dit drømmekøkken
Et specialdesignet køkken skal ikke være en kompliceret affære eller dyrt. Hos Guld & Løvenholdt gør vi det nemt. Læs mere om, hvordan du bestiller dit skræddersyede køkken. Vi står selvfølgelig klar med inspiration og rådgivning hele vejen.


Køkkenborde, bordplader, skabe og skuffer
Vi tilbyder også specialfremstillede køkkenborde, bordplader, skabe og skuffer. Med et stort udvalg af skuffeindsatser, armaturer og andre specialfremstillede løsninger kan du skabe et helt særegent rum i boligen. Vi udvælger nøje materialer og farvepaletter, der matcher dine behov og falder naturligt ind i dit hjem.


Kontakt os på info@guldogløvenholdt.dk, så sender vi dig mere information om, hvordan du kan skabe din egen interiørdesignløsning. Når du er klar, så hjælper vi dig med designet og svarer på spørgsmål i løbet af processen.