Hos Guld & Løvenholdt håndterer vi en bred række af opgaver – fra design til byggeri og konstruktion af hele rum, kontorer, restauranter og private projekter inden for interiørdesign.

Vi er eksperter i at få et stramt budget til at fungere ved hjælp af simple og smarte løsninger, der gør det muligt at opgradere det endelige resultat til noget ekstraordinært og skabe et visuelt rum, der er unikt. Her er et lille udvalg af større projekter, der giver dig en idé om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.

Nogle af vores seneste projekter tæller interiørdesignløsninger i private hjem, restauranter og butikker i København, på Frederiksberg, Østerbro og i Nordsjælland. Din placering er ikke en begrænsning for os; vi arbejder og leverer til hele Danmark, andre skandinaviske lande og resten af verden. Nedenfor kan du se nogle af vores interiørprojekter.

Kontakt os på info@guldoglovenholdt.dk, så sender vi dig mere information om, hvordan du kan skabe din egen interiørdesignløsning. Når du er klar, så hjælper vi dig med designet og svarer på spørgsmål i løbet af processen.