Den perfekte reol

Den perfekte reol

Vi designer gennemtænkte og langtidsholdbare reoler tilpasset til vores kunders behov. Dette projekt målretter udfordringen med opbevaringsplads, som de fleste skandinaviske lejligheder står overfor. Sammen med dig kan vi designe den perfekte reol eller opbevaringssystem til dit hjem. Fra stor skala, gulv-til-loft reoler til små tilpassede reolen, projekter med skuffer eller døre til at give et mere roligt udtryk.

Vores reoler kan tilpasses dine behov og er lavet af olieret fineret egetræ. Du kan vælge den mørke finish som fremhæver årestrukturen og giver en flot glød, eller vælge en lysere finish, som giver et mere luftigt udtryk. Alle vores møbler er håndlavet i Danmark.

Denne reol er tilpasset til rummet og er 2,7m høj og 4,6m bred. Reolen er behandlet med vores mørke finish og har flere stikkontakter integreret i bagklædningen.

Vi elsker udfordringer og mener, at alt er muligt. Du er derfor altid velkommen til at sende os en e-mail eller ringe for at drøfte din idé og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på info@guldoglovenholdt.dk, så hjælper vi dig med designudvikling og besvarer de spørgsmål du må have under processen.

Back to furniture