h

Vi er to passionerede designere, Anders Guld og Kasper Løvenholdt, som i 2013 startede Guld & Løvenholdt, et designstudio og snedkerværksted, der leverer skræddersyede møbelløsninger. 

Med rødder i dansk design og med baggrund som møbelsnedkere leverer Guld & Løvenholdt skræddersyede håndlavede møbler, køkkener, interiør samt møbelkollektionen Amagerserien.

Alle vores projekter er tidløse og bygget til at holde i årevis med respekt for jordens ressourcer. I vores snedkerværksted og designstudio i København anvender vi lokalfremstillede materialer til vores designs, der håndlaves fra bunden med udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Al træet, vi bruger, er FSC-certificeret; en mærkning, der står for ansvarlig skovdrift.

Vi designer og producerer alle vores møbler i Danmark. Vi outsourcer aldrig vores produktion og støtter ikke masseproduktion. Vi har fuld kontrol over hele designprocessen og er involveret i alle stadier – fra koncept til design helt ned i detaljen.

Clients

Kunder

Vi udmærker os ved vores evne til at levere håndværk af allerhøjeste kvalitet til tiden. Vi har en løsningsorienteret tilgang og tror på tillidsfulde og langvarige relationer med vores kunder. Vores tætte samarbejde med kunden sikrer en innovativ tilgang og skaber grobund for kreative løsninger selv i de mere avancerede stadier af et designprojekt.

Når du lægger dit projekt i vores hænder, hvad enten det består i fremstillingen af et unikt møbel, møbler til et helt rum, møbler med en rød tråd igennem hele huset eller noget helt tredje, så har vi en løbende dialog gennem hele processen – fra opstart til slutlevering. Og altid med fokus på præcision og højeste kvalitet.


Showroom

Vores designstudio ligger på Amager, hvor vi har værksted, studio og showroom under ét tag. Her har vi løbende forskellige møbler udstillet til fremvisning og salg.

Vores værksted og showroom er åben mandag – fredag fra klokken 9 – 16. Du finder os på Uplandsgade 72.

Vi er ofte ude af huset hos kunder. Kontakt os derfor for at lave en aftale.

Our moodboard. Go see the rest of it on Instagram