Create your dream bespoke design

Et skræddersyet design skal ikke være kompliceret, og derfor gør vi det nemt for dig. Du kan læse mere om, hvordan du bestiller et specialfremstillet møbel eller projekt ved hjælp af de fem trin nedenfor. Vi hjælper dig selvfølgelig med inspiration og rådgivning hele vejen.

 

1. Kontakt
Email os og lad os vide, hvornår du planlægger at bygge dit nye køkken, møbel eller anden skræddersyet designløsning, og hvor du bor. Skriv også dit telefonnummer, hvis du vil kontaktes per telefon. Så svarer vi hurtigt tilbage. Herefter beder vi dig fortælle lidt om din idé, hvilken stil du leder efter, plantegning, designdetaljer, og hvilke tanker du ellers gør dig.

2. Opmåling
Med din hjælp til en simpel opmåling, går vi i gang med at tegne og planlægge designet med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

3. Design og prisestimat
Du vil herefter modtage en tegning af din designløsning samt forslag til farvevalg og materialer. Det vil give dig et mere detaljeret overblik over både omkostninger og den kreative løsning, så du nemmere kan træffe de rigtige beslutninger. Prisen inkluderer materialer og den tid, vi anvender på at udfærdige konceptet, designet og den bagvedliggende konstruktion. Vi er transparente, ærlige og fair med vores priser.
 
4. Møde

Du er velkommen til at komme forbi vores designstudio til et møde, inden vi påbegynder konstruktionen af dit design.

5. Bestilling og levering
Når du er tilfreds med designet og har truffet alle valg, er det tid til bestilling. Vi hjælper dig selvfølgelig med justeringer henad vejen. Vores køkkener har normalt en leveringstid på 6-8 uger, efter du har afgivet din bestilling. Ved bestilling af andre skræddersyede designs, kontakt os for en estimeret leveringstid.

 

Kontakt os på info@guldoglovenholdt.dk, så sender vi dig mere information om, hvordan du kan skabe din egen interiørdesignløsning. Når du er klar, så hjælper vi dig med designet og svarer på spørgsmål i løbet af processen.