The table is a handmade table firstly designed for the two-Michelin-star restaurant Noma run by chef René Redzepi in Copenhagen, Denmark.

Amagerbordet 2.0

Amagerbordet 2.0 er oprindelig designet til den to stjernede michelin restaurant Noma i København, det skulle have en mindre version af vores klassiske Amagerbord til arbejds- og mødebord i deres vinrum.

Amagerbordet 2.0 er designet med respekt for de skandinaviske designtraditioner dybt knyttet til den nordiske viden om bæredygtighed, enkelthed og æstetik. Stellet er lavet i pulverlakeret stål og bordpladen laves i langsomtvoksende tysk egetræ, hvor alt træet kommer fra samme stamme for at sikre ensartede farvenuancer og et ensformet udtryk i årestrukturen. 

Lavet i pulverlakeret stål og massiv olieret egetræ.

Håndlavet i Danmark.

Pris:

35.000 kr

Dimensioner:

H 73 cm x L 180 cm x D 80 cm.

Back to furniture