Custom kitchen linoleum

Linoleum Køkken

Køkkener er beregnet til at tjene et formål. Selvom komponenterne i et funktionelt køkken kan omfatte lignende elementer, kan et godt køkkendesign skabe et rum, der er smukt, funktionelt og unikt.

For at skabe af et funktionelt køkken handler det om at forstå, hvordan rummet skal udnyttes. Især til dette design hjalp vi med at prioritere vores klients behov og leverede resultater, der fokuserer på funktion og æstetik. Dette funktionelle køkken sikrer, at rummet fungerer på måder, som brugerne har brug for, alt imens det skaber et rum, der er effektivt og engagerende.

Rummets overflader er lavet af eg og linoleum, der komplimenterer det omgivende farveskema og materialer.

Et stort køleskab med fryseskuffer er skjult bag det grå skabsvæg i linoleum, kun afbrudt af et par åbne hylder for at skabe kontrast og åbenhed.

Ud over skabsvæggen har vi erstattet en gammel mørk bordplade med en tyk lys massiv egetræsbordplade på seks centimeter for at gøre rummet lysere og sammenhængende. Derudover designede vi en kombineret vinkøler og arbejdsstation til køkkenet, hvilket både er pladsbesparende og multifunktionelt.

 

Back to custom