Danish design

Interiør design projekter

Har du nogensinde drømt om at få lavet et unikt møbel til dit hjem, kontor eller arbejdsplads? Her er et lille udpluk af projekter vi har designet og produceret. Vi elsker udfordringer og er overbevist om, at alt er muligt. Derfor lytter vi til vores kunders og i samarbejde finde vi den perfekte løsning. Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte en idé eller et projekt du har i tankerne for efterfølgende at få tilsendt et uforpligtende tilbud.

Amagerserien set i et privat hjem på Frederiksberg. 

Dette speciallavede Amagerbord på 3,5m der er lavet med et pulverlakeret stel med en bordplade i linoleum pryder stuen sammen med en 2-personers og en 3-personers sofa, et sofabord og to planteholdere.

Custom bookshelf

En familie på Islands Brygge ønskede en rumdeler imellem køkken og stue, som skulle kunne bruges fra begge rum. Vi udviklede dette design, som er en smal reol med masser af plads til skåle, bøger og skulpturer. Lavet i olieret eg.

Speciallavet bogreol

Glasvæg i eg

Denne glasvæg opdeler soveværelse og garderobe og har indbygget en hylde, som kan bruges fra sengen. Væggen er lavet i olieret eg.

Back to custom